EFT en EigenWaarde Coaching
Blog
Inspiraties
Artikelen EFT en EigenWaarde
EFT shop
Sitemap
& EFT Coaching
EFT therapie
nieuwsbrief jan 2015

EFT & Coaching 11-2014


Hoi leuk mens!


Allereerst wens ik ieder een fantastisch nieuwjaar!Dat in 2015 dat mag gebeuren wat voor ieder zijn/haar hoogste goed dient. Wat ik hiermee bedoel is dat we ons leven soms nog wel zo leuk kunnen plannen, maar dat het in de praktijk vaak anders verloopt. We weten nooit waartoe iets dient. We hebben niet overal kennis, wijsheid, controle, zeggenschap of verantwoording over. Blijf dromen, maak plannen en kom tot actie, en laat de uitkomst, de vorm los. De essentie, intentie wat je wenst kan in vele vormen tot ons komen. Sta hier voor open en laat jezelf verrassen door het Universum. Mijn advies: Doe je best en 'God' doet de rest!

Wat zou je anders zou doen: 
Als niemand naar je keek? Als geld geen probleem was? Als het gewoon kon? Wat zou jij dan doen en waarom?  Wat houd jou nu tegen? Welk voordeel levert het jou op om dit nu niet te doen?
Alles begint met eerlijk tegen jezelf te zijn. Wees eerlijk, want dan zie je het meeste, je hoeft dit niet met anderen te delen, maar wel met jeZelf!

Ken je dat, dat je soms zo overtrokken reageert op een ogenschijnlijk kleine situatie? Dat je versteld staat van je eigen reactie? Grote kans dat je reageert vanuit een oude 'weggestopte' emotie, en dat geheel onbewust, want je kan op dat moment niet de link leggen tussen toen en nu. Je dacht dat je de emotie weggestopt had, maar wegstoppen is nog niet opruimen.

EFT en Goochelen
Hoe dat werkt wordt in het filmpje geïllustreerd door de Goochelaar Rogier Roeters. www.goochelaarrogier.nl  

Watch the Video


Als 4-jarige zag ik mijn moeder met de bezem het stof onder het vloerkleed schuiven. Ik stelde haar toen de eenvoudige vraag: 'mama waarom doe je dat?' Mijn moeder gaf me een vlug antwoord en zei:  ‘voor het bezoek’... Even later zat het bezoek gezellig te kletsen rondom de salontafel. Ik kwam de huiskamer binnen, bleef staan bij het vloerkleed, tilde het vloerkleed op en zei: 'kijk... voor het bezoek!'

En eigenlijk doe ik dit nog steeds, ik laat zien wat wij onder het vloerkleed hebben geschoven. Soms uit haast, of niet weten hoe je het anders kon doen, of uit schuld of schaamte, of omdat we het gewoon vergeten zijn dat we het daar toen geparkeerd hebben. Er is altijd een reden waarom je iets onder het vloerkleed stopt! Maar weet jij die ook nog?

WAAROM en WAT heb jij onder het vloerkleed geschoven? Durf jij daar eerlijk naar te kijken?

Durf jij eerlijk tegen jezelf te zijn, durf je ook te kijken wat jij onder jouw vloerkleed hebt geschoven? Wist je dat het leuke van het kijken is, is dat je bij het opruimen ook vaak  mooie vergeten herinneringen tegen kan komen? Niet alleen het stof ligt onder het vloerkleed, maar ook vaak mooie vergeten herinneringen, die door het stof uit het zicht zijn geraakt. 

Nog een paar leuke en handige tips om in 2015 mee te nemen: Ook te gebruiken voor jezelf als je onder je vloerkleed kijkt :-)

Laat OMA thuis, gebruik LSD, neem ANNA mee, smeer NIVEA en wees een OEN!
1.   Laat OMA thuis: Oordelen, Meningen, Adviezen
2.   Gebruik LSD: Luisteren, Samenvatten, Doorvragen
3.   Neem ANNA mee: Altijd Navragen, Nooit Aannemen
4.   Smeer NIVEA: Niet Invullen Voor Een Ander
5.   Wees een OEN: Open, Eerlijk en Nieuwsgierig
 

  
 


Motto: Leef je leven op
Eigen Wijze!


Lo van Beers, EFT Coach en mede auteur van de coachingkaartjes EigenWijsjes (150.000 verkocht!)
Maandag EigenWijsjesdag!

Begin de week met een EigenWijsje. Elke maandag.
Start de week met een kaartje als motto, inspiratie, bewustwording of gewoon... omdat het leuk is... Quotes: 
  • Feelings buried alive never die.
     
  • Wat je weggestopt komt altijd weer bovendrijven.
     
  • Ik ben liever een heel mens, dan een goed mens (Jung)
EFT avond 02-02-2015

Introductie EFT + Coaching in een klein groepje, 
Elke Eerste Maandag van de Maand.
Astrologie voor de liefhebber
Bij een coaching consult maak ik (indien van toepassing) gebruik van de geboorte-horoscoop. Ik heb geen ingewikkeld programma meer hiervoor. Ik maak gewoon gebruik van internet, voor iedereen toegankelijk. 
www.astro.com
Watch the Video

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
info@eftcoaching.nl
www.EFTcoaching.nl

Copyright © 2015 EigenWaarde Counselling & EFT Coaching, All rights reserved.

Lo van Beers, EigenWaarde & EFT Coaching