EFT en EigenWaarde Coaching
Blog
Inspiraties
Artikelen EFT en EigenWaarde
EFT shop
Sitemap
& EFT Coaching
EFT therapie
Nieuwsbrief november 2014
 

EFT & Coaching 11-2014


Hoi leuk mens!


Hocus Pocus
Ik zag ooit eens in zo'n Science Fiction film een man met een diepe bloederige snee op zijn hand. Een Aliën-man met punt-oren deed zijn wijsvinger op die wond en uit zijn wijsvinger kwam een lichtstraal en... binnen 3 seconden was de wond geheeld?!

Ik vond dit echt fantastisch, en dacht hoe gaaf zou het zijn als dit in het echt kon! Toen realiseerde ik me dat dit al in de werkelijkheid gebeurt, en wel door ons eigen zelfhelend vermogen! Weliswaar niet in 3 seconden, maar uiteindelijk heelt je lichaam zichzelf en je hoeft er niets voor te doen. Hoewel niets?, dat is ook niet helemaal waar. We kunnen wel zorgen dat ons zelfgenezend vermogen zo goed  mogelijk de ruimte krijgt om te funktioneren.

Hoe minder stress wij ervaren, hoe meer ruimte er is voor ons zelfhelend vermogen.

Stress is niet ongezond, het is een natuurlijke reactie van ons lichaam. Wat wel ongezond is dat wij onze stress reactie niet afmaken door allerlei (zelf-bedachte) redenen.
We vinden dat we het aan moeten kunnen...
We zijn bang dat de ander het onbeleefd vind...
We durven geen nee te zeggen ...

Wat de gedachte ook is en hoe belangrijk die reden ook is, feit is dat we daardoor niet toekomen aan onze broodnodige herstelfase. De herstelfase zorgt ervoor dat ons lichaam weer tot rust komt en dat het lichaam dat kan doen waar het zo goed in, o.a het in werking zetten van ons zelfhelend vermogen.

EFT is een eenvoudige methode die je helpt om stress te verminderen, zodat je lichaam weer in een toestand van rust en herstel komt, waardoor jouw zelfhelend vermogen optimaal zijn werk kan doen. Door het kloppen (met o.a. je wijsvinger :-) ) op de specifieke meridiaanpunten, stimuleer je het parasympatische zenuwstelsel, dat vervolgens de relaxatierespons aanstuurt. Het kloppen stimuleert de productie van endorfine en serotonine. Hoe meer rondes je klopt, hoe sterker de relaxatierespons wordt

Maar er zijn natuurlijk ook andere leuke wegen die naar Rome leiden. Ik ben dol op eenvoudige, doe-het-zelf-technieken, die uitgaan van je Eigen Wijsheid. En één hiervan wil ik nu aan jullie introduceren: de MIR-Methode. Lees het goed door, bekijk haar instructie-video en doe je voordeel hiermee!
Je kan deze methodiek ook heel goed samen met EFT inzetten.

EigenWijsjes winactie
Bedankt voor degenen die hebben meegedaan aan de EigenWijsjes aktie. Het was voor mij erg leuk en bijzonder om al jullie mooie reacties te lezen. Inmiddels heeft de winnaar het pakje ontvangen.

Wil jij meer over EFT weten of zelf eens ervaren?Bezoek dan een introductie avond of boek een persoonlijke sessie. Heb jezelf een voorstel voor een speciaal thema of wil je EFT avond op eigen locatie? Neem gerust contact met mij op.

Een hele fijne maand voor jullie allemaal! Klopse!
Ps: Mijn praktijk is gesloten van 16 december t/m 7 januari.
 
Lo van Beers, EFT Coach en mede auteur van de coachingkaartjes EigenWijsjes (150.000 verkocht!)

Mijn motto:
Leef je leven op Eigen Wijze!

Quote: 
"Wonderen gebeuren niet tegen de natuur in, ze gaan alleen in tegen wat wij van de natuur denken te weten" Augustinus
 

Maandag EigenWijsjesdag!

Begin de week met een EigenWijsje. Elke maandag.
Start de week met een kaartje als motto, inspiratie, bewustwording of gewoon... omdat het leuk is... 

EFT avond 01-12-2014

Introductie EFT + Coaching in een klein groepje, 
Elke Eerste Maandag van de Maand.

Watch the Video

EFT Coaching nu ook op youtube
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
 
info@eftcoaching.nl
 
www.EFTcoaching.nl
 

Hocus Pocus

Wil jij een illustratie laten maken? Neem contact op met Nikki Ritmeijer nikkiritmeijer @ gmail . com

Copyright © 2014 EigenWaarde Counselling & EFT Coaching, All rights reserved.