EFT en EigenWaarde Coaching
Blog
Inspiraties
Artikelen EFT en EigenWaarde
EFT shop
Sitemap
& EFT Coaching
EFT therapie
EFT Coaching

EFT Coaching Amsterdam  (Novet Gecertificeerd)                                                                     

EFT (Emotional Freedom Techniques)

Ben je toe aan een emotionele schoonmaak? Wil je oude emoties en belemmerende overtuigingen voorgoed opruimen? Wil je een techniek leren waar je zelf thuis ook mee aan de slag kan? Dan is EFT wellicht iets voor jou.

Je leert hoe je EFT als zelfhulpmiddel kan gebruiken om zelf thuis met EFT aan de slag te gaan. Je krijgt persoonlijk gerichte  handvaten en tips mee hoe je zelf EFT kan toepassen. Thuis ga je hier op eigen tempo verder mee aan de slag. Samen met mij ruim je oude belemmmerende overtuigingen en onverwerkte emoties op, zodat je je weer letterlijk en figuurlijk beter in je vel komt te zitten. 


Ben je geïnteresseerd of heb je meer vragen? 
Neem gerust contact met mij op.

 
Leef vanuit je 
Eigen Wijsheid!

Open EFT avond Elke eerste maandag van de maand. Een ideale gelegenheid om EFT te ontdekken, zelf eens mee te maken en te ervaren!  

Gratis EFT handleiding

EFT facebookpagina 
Informatie, weetjes en feiten over EFT, ook kan je hier je vragen over EFT stellen.

Artikelen

EFT en Kattenallergie

 

Kosten EFT Coaching

€ 95 per sessie  
Consulten worden door vele verzekeraars (deels) vergoed.
Boeken, dvd’s over EFT

Aanbevelingen over EFT 
 


"Ik heb jaren gesprekstherapie gehad, dit heeft me wel veel nieuwe inzichten gegeven, maar het verdriet bleef maar terugkomen. Met EFT heb ik mijn verdriet echt kunnen verwerken"

Overal waar je naar toe gaat neem je jezelf en onverwerkte emoties mee. 
Met EFT leer je los te laten wat je niet meer dient en te focussen op wat je wèl wilt
!

Geluk is niet afhankelijk van dingen buiten ons, maar van de manier waarop wij die zien. (Leo N. Tolstoj) EFT kan je hierbij zeker helpen!

Deze methodiek is zeer simpel en makkelijk zelf te leren. Om dieper naar een probleem te kijken is het nodig om oude overtuigingen, meestal ontstaan in de jeugd op te gaan ruimen. Hiervoor bied ik EFT Coaching aan. Door de combinatie EFT samen met coaching leer je:  

  • Bewustwording waar je overtuigingen vandaan komen, wat je ervan geleerd hebt en hoe je deze kan veranderen
  • Oplossen en loslaten van onverwerkte emoties zoals verdriet, schuldgevoel, schaamte, boosheid, machteloosheid
  • Accepteren wat er gebeurt en gebeurd is, waardoor je je meer kan focussen op de toekomst
  • Inzicht in pijnlijke emoties, fysieke klachten en gebeurtenissen
  • Hoe je zelf EFT kan toepassen als EHBO

 

Verdriet los je niet op door er alleen over te praten, je moet het echt verwerken, en dat kan alleen maar als je naar je gevoel toe gaat, dan kan je het pas loslaten en accepteren'

'Ik voel me veel krachtiger van binnenuit en laat me veel minder snel uit balans brengen. De EFT-sessies hebben me echt daarbij geholpen'

 
 
EFT meridiaanpunten www.EFTcoaching.nl  

Hoe werkt EFT  (Emotional Freedom Techniques)
EFT is een emotionele acupressuur en behoort tot de energetische psychologie. Door licht te kloppen op een aantal meridiaanpunten, worden emotionele blokkades opgeheven.

EFT  is een zeer effectieve en eenvoudige techniek. Deze methode stelt mensen (en dieren!) in staat om onverwerkte emoties los te laten, waardoor emotionele en lichamelijk klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

 

Deze EFT methode is makkelijk zelf te leren. Wil je echter dieper op een probleem ingaan, neem dan contact met mij als EFT coach op.

 

(let wel: EFT vervangt nooit noodzakelijke medische behandelingen!) 

EFT is toepasbaar op allerlei gebieden, waar één of meerdere negatieve emoties achterzitten, bv: laag gevoel van eigenwaarde, angsten,  liefdesverdriet, jaloezie,  boosheid, angsten, verlegenheid, fobieën, stress, belemmerende overtuigingen, stoppen met roken, sommige allergieën, trauma's , omgaan met HSP, rouw en verlies, fysieke klachten, allergieën en nog veel meer…


Neem voor meer informatie contact met mij op.

 

 

© EigenWaarde Counselling Amsterdam, Eigenwaarde Coaching, Verlies Counselling en EFT Coaching Amsterdam www.verliescounselling.nl www.eftcoaching.nl www.eft-coaching.nl 

www.eigenwaardecoaching.nl www.eftamsterdam.nl

UA-20870942-1 http://www.eftcoaching.nl