EFT en EigenWaarde Coaching
Blog
Inspiraties
Artikelen EFT en EigenWaarde
EFT shop
Sitemap
& EFT Coaching
EFT therapie
EFT aanbevelingen

Hoe pijnlijk of heftig je verhaal of probleem ook is bij Lo hoef je niet onnodig veel te vertellen. De EFT methode en de manier waarop Lo deze gebruikt biedt bovendien meteen hulp. Echt zo fijn. Voor mijn gevoel staat 1 behandeling bij Lo gelijk aan 20 praatsessies, maar dan zonder de pijnlijke weg van onnodig het verleden doorworstelen. Bij Lo voel ik me altijd veilig en vooral.. normaal! Vrouw, 41 jaar.

Het voelt meer als een speelafspraak als ik naar Lo ga want we moeten altijd veel lachen. (meisje, 10 jr)

Door EFT coaching ben ik meer van mezelf gaan houden, heb ik meer zelfvertrouwen, meer zelfwaardering. Eloise Brouwer www.eloisebrouwer.com

Nogmaals dank, respect en waardering voor de EFT sessie. Professie gekoppeld aan empathie en (levens/werk) ervaring. Chapeau!
Noldar Communicatie

Aanvankelijk vond ik EFT te zweverig. Ik hou het liever concreet, dat past beter bij mij. Wat voor mij al heel bijzonder was dat ik de ruimte voelde om dit aan te geven, normaal gesproken durfde ik dit niet altijd.

Na 2 (gewone) coachingssessies wou ik EFT wel eens ervaren. Totaal heb ik 3 EFT-sessies gehad. Het was een enorme beleving, een soort grote schoonmaak tussen mijn 6 en 18-e levensjaar. Een geweldige ervaring die ik iedereen gun.

 Lo van Beers, van Eigenwaarde Counselling is een zeer goede coach. Ze werkt vanuit een huiselijk setting waar de koffie en veiligheid centraal staat.

Lo heeft me met behulp van EFT en coaching een duwtje in de goede richting gegeven, waardoor ik situaties (gezondsheids issues) ben aangegaan die ik liever ontliep.

Ik kan een ieder die aan zich zelf wil werken, zowel fysiek als mentaal, Lo van Beers van aanbevelen.

Ik heb de EFT sessies met jou als zeer waardevol ervaren. Ik kan mezelf zijn, ik hoef niet bang te zijn in therapeutische constructies te komen. Je bent heel erg samen met me en tegelijkertijd de aangevende/ leidende persoon. Je lach werkt heerlijk ontspannend en relativerend. Je grote kracht is je betrokkenheid en de vrijheid/ de ruimte die ik voel en de eigen verantwoordelijkheid die ik daardoor ervaar. Ik voel me vrij je ten alle tijden te bellen voor een afspraak en weer hard te werken met je.

Het zelf kunnen toepassen van EFT geeft me een hele geruststelling omdat ik weet dat ik mezelf kan helpen de grotere emoties te kanaliseren en mezelf weer te hervinden.

Eigenwaarde aan de keukentafel, ik had me niets beters kunnen wensen. Dank je Lo, niet alleen voor mezelf maar ook dat je me laat voelen de grotere verbondenheid die we als mensen met elkaar hebben. Ik merk dat ik de laatste tijd enorm geniet om zomaar met 'vreemden' te praten, bij de bus, in de supermarkt, in de wachtkamer en ik heb er veel plezier en vervulling door, wat ik voorheen echt niet durfde.

Meer reacties lezen

 

 


 

 
 
 
 
 
© EigenWaarde Counselling Amsterdam, Eigenwaarde Coaching, Verlies Counselling en EFT Coaching Amsterdam
UA-20870942-1 http://www.eftcoaching.nl